WebMillers Kft.

WebMillers – WordPress, Hoszting, SEO, Weboldal Sebesség Gyorsítás

A suszter cipője

Csaba SÁRI
2015-08-30
Nincs hozzászólás
Saját oldalunkra sosem volt időnk, az ügyfeleké fontosabb volt...

Nagyjából 5 éve foglalkozunk weboldalak készítésével, szerverek menedzselésével és kapcsolódó szolgáltatásokkal, de saját oldalunkra valahogy nem jutott idő, nem volt igazán szükség rá. Az ügyfeleink egymásnak ajánlottak minket, a kapcsolati tőke volt a fejlődésünk üzemanyaga – és jó volt ez így. De mivel csak a változás állandó, ezért mi is változtatunk.

Mostanra megnőtt a cégünk is, megnőtt az infrastruktúránk is – és a hátunk mögött lévő tapasztalattal már bátran merünk piacra lépni, és megmutatni, mit is tudunk valójóban. Ez elmúlt években saját kompeteniáunk megbízásainkkal együtt fejlődtek. WordPress alapú weboldalakkal kezdtünk, hiszen a szakmai háttérben a weboldal hoszting már szerepelt – bár rendkívüli mértékben fejlődtek ezirányú tapasztalataink is a munkánk során.

Az ügyfelek nem tudnak, vagy nem akarnak szöveget írni (az vesse rájuk az első követ, akinek ez nem szakmája, és szívesen csinálja), mi meg eléggé kreatívok vagyunk, így elkezdtünk ezzel is foglalkozni. El sem hinnék, milyen mély ismereteink van számtalan területen, hiszen ez nem csak bla-blázás, hanem itt komolyan kell kutatni, hogy értékelhető tartalom szülessen.

A SEO pedig csak jött. Elkészült egy oldal, és nem tudtuk, miért nem látható az első helyeken a Google-ben. Jött az Analytics és a Webmaster Tools, ahol sokat tanultunk a tartalomról, valamint számtalan hasznos és funkcionális WordPress plugin, amely segít a tartalmat “mérni”. Persze csak egy ideális világban 🙂

Mostantól folyamatosan fényesítjük majd saját cipőnket is, hátha másnak is megtetszik, amit csinálunk.

Kategória : Hírek
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..